Thursday, November 25, 2010

Aku yang berdosa

Haiyak.... dush dush dush! *menepuk dahi

Dah pukul 3 pagi tapi masih tak bleyh nak tdo...esok rancangnye nak bangun awal, pegi library konon2 nak usha awek study...tapi mate lak tak leh lelap..

Dush dush dush *hantuk kpale kat dinding lak

Puas sudah cuba nak tido..macam-macam taktik n strategi digunakan...puas golek kanan, golek kiri, golek kanan balik, then tuka kiri balik...masih tak bleyh tido gak..aku tuka strategi, aku try posisi corner baring lak..tak bleyh jgak...meniarap, terlentang sambil kaki terkangkang, pon tak bleyh jgak..

Aku pasrah....mungkin ini takdir Tuhan untukku *tetibe aje

Tetibe teringat kat soalan yang senior math yang best pernah tanye kat aku...

“Nape lame tak update blog?”

“Saje...” jawab aku dengan tenang...walaupon sebenarnye aku pon tak de idea nak jawab ape...

Malas??? Oh tidak...mane ade perkataan malas dalam kamus hidup aku...ceeewahh~ saje bagi ayat kaver line...sebenarnye lately aku memang bizi, banyak bende yang nak kene setel...and FYI, aku memang rajin menulis...:p *masih lagi kaver line

Banyak bende yang aku tulis...contohnye, aku banyak menulis ayat2 untuk assignment aku..so, bile aku banyak menulis untuk assignment aku, maka secara praktikalnye aku tak dapat laa nak luangkan mase untuk tulis blog...ye tak???? *cubaan kaver line tahap tertinggi

Entah laaa yer ke tak, yang aku tau sampai skang aku tak leh tido lagi...encik nyamuk pon ketawa terkekek-kekek je gamaknye tengok muke aku yang “selenge” je tensen tak leh tido neh...

Cis....Pannnggggg! *tampar nyamuk

Okay, skang dendam sudah terbalas..mase untuk tido...mulakan hari yang sihat dengan milo!

3 comments:

  1. Senior maths ko yang bestNovember 25, 2010 at 8:23 AM

    Rindu skandal jauh kot...

    ReplyDelete
  2. Bile mase pule anda rajin buat asgmt?

    ReplyDelete
  3. senior math yang best : skandal????jauh???? *blushing

    Diyana : mu pon bace blog aku?haha...for some reasons, i found it quite surprising...

    ReplyDelete